Banden regelmatig controleren

Hoe meer grip een band heeft, hoe korter de remweg en des te beter de wegligging. Regelmatige controle van banden is daarom erg belangrijk. Zit uw auto al bij ons in onderhoud? Dan controleren we de banden sowieso. Treffen we onregelmatigheden aan? Dan overleggen we met u welke nieuwe banden er eventueel om de auto gemonteerd worden. Omdat we scherpe prijsafspraken maken met onze leveranciers, kunnen we dit tegen concurrerende prijzen doen. Wij leveren ook winterbanden. Tip: wacht niet tot het invallen van de vorst. Bestel winterbanden al in oktober. Dan bent u er zeker van dat u de banden krijgt die het beste bij uw auto passen.

Veilig op (de) weg met goede banden


Contact

Stikstof in de banden

Stikstof in uw autobanden is een slimme, veilige keuze. Voor een kleine vergoeding heeft u namelijk een verminderde kans op klapbanden, rijdt u langer met dezelfde banden én rijdt u zuiniger. Het is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu.

Stikstof veiliger en beter voor het milieu


Velgen en andere accessoires

Lichtmetalen velgen zijn één van de populairste accessoires voor de auto. Het geeft een persoonlijk tintje aan uw auto. Ze zijn lichter dan stalen velgen, en voeren de warmte van de banden en het remsysteem beter af, waardoor het veiliger rijdt. Wij kunnen vele soorten en maten (lichtmetalen) velgen leveren. Ook voor andere auto-accessoires kunt u bij ons terecht: trekhaken, autoradio’s, navigatiesystemen, automatten etc. Dat geldt tevens voor producten voor het onderhoud van uw auto.


Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderhoud en/of reparatie van uw auto? Of wilt u een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Gosse Terpstra.