Financiering 

Op zoek naar een (andere) auto, maar u heeft niet genoeg middelen om deze te kopen? Misschien is financieren de oplossing. Wij helpen u graag met het aanvragen van een financiering die bij u past. U kunt er ook voor kiezen een auto te leasen. Dan bent u niet ineens een groot bedrag kwijt, maar betaalt u iedere maand een vaste leasetermijn.
Auto financieren

Er zijn twee opties: u kunt ervoor kiezen de hele auto te financieren, of u laat een gedeelte van de auto financieren. Wij werken hierbij samen met betrouwbare partners die u een goed financieringsvoorstel kunnen aanbieden. Zo hebben wij goede contacten met Royaallease (voor particulieren) en Ribank (voor bedrijven).

Klik hier voor een proefberekening van uw autofinanciering.

Contact

Auto leasen

Een leasecontract sluit u af voor meerdere jaren. U kunt ook voor een korte periode (minimaal 30 dagen) een auto leasen. Deze shortlease is ideaal voor startende ondernememingen, ZZP’ers en bijvoorbeeld tijdens een proefperiode van een nieuwe medewerker. Bij shortlease heeft u keus uit ruim dertig verschillende auto's, van klein tot groot.
Leasen is altijd maatwerk. Wij werken samen met uitstekende partners, die op basis van uw wensen een leaseauto aanbieden die bij u past. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor financieren en/of autolease? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Gosse Terpstra.


Financial lease calculator