Voordelig een auto huren? Bel 0518-412323 ( keuze 1 )


Dat kan bij Autoservice van der Meij 

Een luxe auto huren of een bus huren? Huur snel en gemakkelijk bij Autoservice van der Meij, uw autoverhuurder in Ferwert , centraal gelegen tussen Leeuwarden en Dokkum.
Een personenauto huren voor vakantie of weekendje weg? Of wellicht gaat u binnenkort verhuizen? Goedkope autoverhuur is wat u bij ons krijgt. Tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden huurt u een luxe auto of een bus. Alle voertuigen zijn goed onderhouden zodat u veilig en comfortabel de weg op kunt.

Huur snel en gemakkelijk bij Autoservice van der Meij

Particuliere en zakelijk autoverhuur

Particulier
Gaat u verhuizen of op wintersport met uw vrienden of familie, dan hebben we het geschikte voertuig voor u. Tegen een scherp tarief huurt u een 9 persoons bus, een bestelbus of een luxe personenauto. Vraag de medewerkers van Autoservice van der Meij naar de voorwaarden.


Zakelijk
Heeft u een personeelsuitje of heeft u tijdelijk een personenauto nodig? Of zet u wellicht extra personeel in waardoor u tijdelijk een bus of auto nodig heeft? Een 9 persoons bus huren, een bestelbus huren of een luxe auto huren, het kan allemaal bij ons. Ook voor onze zakelijke huurders hebben wij scherpe tarieven. Zeker als het voor langere duur is.


Onze voertuigen

Er zijn diverse personenauto’s beschikbaar, van klein en compact (Skoda Citigo) tot een ruime gezinswagen (Ford C-Max). U huurt al een auto vanaf €32,50 inclusief BTW per dag.

Heeft u een gesloten bestelwagen nodig voor bijvoorbeeld een verhuizing dan kunt u kiezen uit verschillende typen Ford Transit (ook met dubbele cabine, 6-persoons) en een grote Renault Master.
De huurprijs van deze voertuigen begint bij €45,00 per dag inclusief BTW.

Voor een vakantie of een gezellig uitje met familie of collega’s huurt u een 9-persoons Ford transit. Deze luxe uitgevoerde auto huurt u vanaf €85,00 per dag inclusief BTW.

Daarnaast beschikken wij over een aantal aanhangwagen die wij verhuren. Er is een BE-combinatie, een schamelwagen en een auto-ambulance.


Voor alle voertuigen geldt: informeer naar de zeer gunstige tarieven voor een huurperiode van een week, maand of langer.


Voorwaarden bus- of autoverhuur
• Standaard is de huur van een voertuig inclusief 350 vrije kilometer per dag.
• De huur is altijd inclusief verzekering en schade inzittendenverzekering.
• Bij schade is een eigen risico van 350,00 euro van toepassing
• Alle voertuigen zijn te besturen met een geldig rijbewijs-B.
• De auto wordt volgetankt afgeleverd, en moet ook volgetankt worden ingeleverd.


Contact