Werkplaats

In de werkplaats van Autoservice Van der Meij kunt u terecht voor alles wat met het onderhoud van uw auto te maken heeft. Verwacht van ons vakmanschap, moderne apparatuur en technieken en bovenal: goede service. Wij kunnen alle merken auto’s onderhouden én verzorgen het onderhoud voor alle leasemaatschappijen.

Elke auto heeft onderhoud nodig
Kosten besparen

Onze monteurs gebruiken moderne software, waarbij ze de fabrieksvoorschriften altijd volgen. Zo weten ze precies wat uw auto nodig heeft. Storingen worden vaak vastgelegd in het zogenaamde motormanagement. Om efficiënt en dus kostenbesparend te werken, moeten we deze goed uit kunnen lezen. We werken daarom met geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we een storing snel kunnen vinden.

Leenauto op de dag van onderhoud/reparatie


Onderdelen snel paraat

Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk en een eigen magazijn, hebben wij auto-onderdelen gauw paraat. In veel gevallen kunt u uw auto dezelfde dag alweer meekrijgen. Onderdelen vervangen we alleen als dit echt nodig is. Vaak kunnen we zogenaamde imitatieonderdelen gebruiken. Goedkoper maar wel van dezelfde kwaliteit. Dit geldt ook voor ruilonderdelen. Maar, de keus blijft altijd aan u.


Automaatbak reinigen

Bij het vervangen van olie blijft oude olie achter in de koppelomvormer en in de warmtewisselaar. Daarom is het belangrijk de boel regelmatig te laten reinigen. Hoe werkt dat? Met speciale apparatuur spoelen wij de automaatbak schoon. Door een reinigingsmiddel aan de olie toe te voegen, wordt aanslag en andere vervuiling opgelost en afgevoerd. Vervolgens vullen we de automaatbak met nieuwe olie, verrijkt met een middel dat de keerringen en rubberafdichtingen soepel houdt. De automatische transmissie is van binnen weer als nieuw en schakelt zoals het hoort. Hierna kan een auto zo weer 90.000 km rijden.

Schoon spoelen automaatbak belangrijk

Contact

Groene tips

Regelmatig onderhoud van uw auto is beter voor het milieu én u kunt er geld mee besparen. Download hier een aantal ‘groene’ tips over onder andere de juiste bandenspanning, en filters schoon houden en vervangen.
Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderhoud en/of reparatie van uw auto? Of wilt u een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Gosse Terpstra.